Amb tu, som una gran família

† Josep Àngel Saiz Meneses

Dotze anys de vida diocesana ens ajuden a tenir una mirada agraïda cap a Déu pels fruits que es van donant a la nostra diòcesi.

Versión en castellano.

Dotze anys de vida diocesana ens ajuden a tenir una mirada agraïda cap a Déu pels fruits que es van donant a la nostra diòcesi.

Gràcies a la col·laboració de moltes persones podem fer arribar l’amor de Déu als més pobres i necessitats a través de Càritas, que disposa d’una xarxa de prop de 2.000 voluntaris i molts col·laboradors que donen suport amb el seu ajut econòmica i que fa que a través de les 123 parròquies de la diòcesi s’hagi atès i acompanyat l’any passat a gairebé 100.000 persones que pateixen el flagell d’una crisi econòmica persistent.

Gràcies a la dedicació de sacerdots, religiosos i laics s’està treballant amb els adolescents i joves en el seu creixement com a fills de Déu perquè, descobrint la seva vocació, puguin servir Déu en l’Església i el món. 300 joves han pelegrinat aquest estiu a Cracòvia per participar en la Jornada Mundial de la Joventut. D’entre ells van sorgint les vocacions a la vida sacerdotal que són acollides i acompanyades en el nostre seminari diocesà. El curs passat vam poder ordenar 7 nous sacerdots per servir les comunitats parroquials.

Gràcies també a l’esforç de molts són atesos els malalts en els hospitals, a les residències i als domicilis particulars, són acompanyats i instruïts els nens a la catequesi de les parròquies i són formats en les escoles de la diòcesi.

Des de les parròquies, gràcies al servei i lliurament dels sacerdots són també acollides i acompanyades les parelles que es casen, les famílies que bategen, i tots aquells que volen experimentar la misericòrdia de Déu en llurs vides a través de la celebració dels sagraments.

En fi, som una gran família que fa present l’amor de Déu i la veritat que salva, al territori de la diòcesi, que s’estén per les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental. I tot això es pot fer gràcies a la col·laboració responsable i generosa de moltes persones, que com tu se senten fills de Déu i membres de l’Església. Gràcies per comptar amb tu.

Artículos Destacados