Diócesis de Girona

Contactar con la Diócesis de Girona

Dirección: Plaça del Vi, 2 - 17004, Girona Ver Mapa
Teléfono: 972 41 27 20
Fax: 972 41 28 72
E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:
Donativos: 2100 0002 55 0109178280
Redes Sociales

Carta del bisbe

Amb tu, som una gran Família. Unes comunitats vives, orants, fraternes i evangelitzadores.

† Francesc Pardo Artigas

Certament que l’Església som una gran família, la família de Jesús. I en aquesta família, com en totes, necessitem compartir els béns materials per exercir la nostra missió. Però adonem-nos que abans de compartir els béns materials compartim molts altres béns molt més importants: la Paraula de Déu, la fe en Jesucrist, els dons de la salvació, els sagraments, la pregària, la fraternitat i l’ajuda mútua. També oferim a tothom els serveis d’ajuda i promoció dels més necessitats, l’atenció pastoral als malalts i ancians, i les propostes educatives per als infants, joves i adults mitjançant els moviments i altres institucions. No oblidem que les comunitats parroquials tenim les nostres esglésies, que ens acullen per les celebracions cristianes, en els actes de religiositat i en altres moments de la vida. Així mateix, necessitem locals per a les activitats de formació, per a les trobades i per a l’acolliment, i les rectories que cal oferir als mossens com a habitatge. Tinguem present el patrimoni que ens cal mantenir i gestionar. Aquest patrimoni –esglésies, obres d’art, arxius, biblioteques... que són signe de com la fe cristiana s’ha expressat en l’art, la cultura i la vida– no constitueix una «riquesa», sinó sovint una gran despesa de manteniment i restauració, perquè pugui estar al servei de les comunitats parroquials i de tothom. Certament que per al manteniment del patrimoni es reben aportacions de les administracions, però com a Església en tenim la primera responsabilitat.

Diòcesi de Girona - Memòria econòmica i d'activitats

2016 memoria diocesis

 

La diócesis de Girona publica su Memoria de actividades y su Memoria económica, con el objetivo de hacer más transparente la labor de la Iglesia en la diócesis.

Hacer un donativo a la Diócesis de Girona

Contacta con tu Diócesis
Suscríbete y descubre la labor de la iglesia
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida