Diócesis de Urgell

Comparte:
Contactar con la Diócesis de Urgell
Dirección: Pati de Palau, 1-5 - 25700, La Seu d´Urgell (Lleida) Ver Mapa
Teléfono: 973 35 00 54
Fax: 973 35 22 30
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:
Donativos: 2100 0018 12 0200409006

Carta del Obispo

Amb tu, som una gran família

† Joan-Enric Vives Sicília

Una comunitat cristiana acollidora dels compromisos que es desprenen de l’Evangeli de Jesús ha de tenir, en la fraternitat i en la compartició, un dels seus signes distintius. Som germans d’una mateixa família i el que és d’un, ha de repercutir en els altres. Per això la Jornada de “Germanor” amb la informació que rebem dels comptes de les comunitats i de la Diòcesi és un moment important per a la vivència de la nostra fraternitat eclesial. L’Església és una família de famílies, i cada batejat en forma part, sempre se’l té present. Necessitem el recolzament, també econòmic, de tots, cadascú segons les seves possibilitats. Demostrarem que estimem la comunitat, si la sostenim amb els nostres esforços i compromisos, i també amb els nostres béns. D’aquí que sigui encertat el lema per a la Jornada de Germanor 2018: «Som una gran família amb tu!». Sense tu, sense cadascú de nosaltres, li mancaria alguna cosa a la nostra Església.

Versión en castellano.

Memoría económica y de actividades

  La diócesis de Urgell publica su Memoria económica y de actividades, con el objetivo de hacer más transparente la labor de la Iglesia en la diócesis. Versió en català.

Artículos Destacados

Suscribete al boletín de Xtantos
Entrada no válida
Entrada no válida
Siempre disponibles para conversar