Diócesis de Urgell

Contactar con la Diócesis de Urgell

Dirección: Pati de Palau, 1-5 - 25700, La Seu d´Urgell (Lleida) Ver Mapa
Teléfono: 973 35 00 54
Fax: 973 35 22 30
E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Web:
Donativos: 2100 0018 12 0200409006
Redes Sociales

Carta del arquebisbe

Amb tu, som una gran família

† Joan-Enric Vives Sicília

Una comunitat cristiana acollidora dels compromisos que es desprenen de l’Evangeli de Jesús ha de tenir, en la fraternitat i en la compartició, un dels seus signes distintius. Som germans d’una mateixa família i el que és d’un, ha de repercutir en els altres. Per això la Jornada de “Germanor” amb la informació que rebem dels comptes de les comunitats i de la Diòcesi és un moment important per a la vivència de la nostra fraternitat eclesial. L’Església és una família de famílies, i cada batejat en forma part, sempre se’l té present. Necessitem el recolzament, també econòmic, de tots, cadascú segons les seves possibilitats. Demostrarem que estimem la comunitat, si la sostenim amb els nostres esforços i compromisos, i també amb els nostres béns. D’aquí que sigui encertat el lema per a la Jornada de Germanor 2018: «Som una gran família amb tu!». Sense tu, sense cadascú de nosaltres, li mancaria alguna cosa a la nostra Església.

Versión en castellano.

Diócesis de Urgell - Memoria económica y de actividades

2016 memoria diocesis

 

La diócesis de Urgell publica su Memoria económica y de actividades, con el objetivo de hacer más transparente la labor de la Iglesia en la diócesis.

Versió en català.

Hacer un donativo a la Diócesis de Urgell

Contacta con tu Diócesis
Suscríbete y descubre la labor de la iglesia
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida